Interfacecomponenten

Docking kit voor Vent-Axia Sentinel Kinetic Advance

Bij de Vent-Axia Sentinel Kinetic Advance toestellen (250S, 350S, 250SX en 350SX) kan de display uit de behuizing van het toestel gehaald worden. De display kan vervolgens met de docking kit op 15 meter van het toestel geplaatst worden. De kit wordt geleverd met een 15 m lange aansluitkabel en een afdekkap voor het bedieningspaneel.

71,83 €
Vent-Axia Sentinel Kinetic Advance Docking kit

Vent-Axia Sentinel Kinetic Advance Wifi controler

De Vent-Axia Sentinel Kinetic Advance toestellen (250S, 350S, 250SX en 350SX) kunnen uitgebreid worden met een wifi-module waardoor bediening van het toestel via de App mogelijk wordt. Stel je toestel in met de smartphone of met een tablet.

224,62 €
Vent-Axia Sentinel Kinetic Advance Wifi controler

Dantherm HAC2 uitbreidingsmodule

De toestellen Dantherm HCC2, HCV300, HCV400, HCV500 en HCV700 kunnen uitgebreid worden met uitbreidingsmodule. Aan deze uitbreidingsmodule kunnen de hygrostaat en de CO2-sensor gekoppeld worden.

248,05 €
Dantherm HAC2 uitbreidingsmodule

Communication print DucoBox Silent Connect, DucoBox Focus en DucoBox Energy

De DucoBox Silent Connect, DucoBox Focus (na versie17xxxx) en DucoBox Energy kunnen uitgebreid worden met een communication print. Deze print maakt het mogelijk om deze systemen te laten communiceren via ModBus en/of ethernet (voor koppeling met de Duco Ventilation App). Door de ModBus koppeling is het mogelijk om de systemen te integreren in een gebouwbeheersysteem.

196,02 €
Communication print DucoBox Silent Connect, DucoBox Focus en DucoBox Energy

Vallox KNX module

Standaard kunnen de units van Vallox gekoppeld worden aan een MOD-bus gebouwbeheersysteem. Het is ook mogelijk om een KNX-koppeling te maken. Hiervoor is de KNX-busmodule voorzien.

472,06 €
Vallox KNX module
Abonneren op RSS - Interfacecomponenten