Nieuws

Gratis verzending en prijzen voor grote aantallen

02/09/2018

Voor grotere bestellingen worden nieuwe prijsregels toegepast. Bestellingen vanaf 400 euro worden gratis geleverd. Voor een aantal producten (zoals de filters voor de Dantherm HCV300, HCV500, HCV700 en HCC2) worden kortingen toegepast naargelang het aantal filters dat er besteld wordt. Deze nieuwe vaste kortingen worden waar mogelijk uitgebreid naar andere producten.

Leren Ventileren

09/07/2017

Er is online op veel plaatsen informatie te vinden over ventileren. Een nieuwe website lijkt dus overbodig. Als je echter meer inhoud wilt vinden die niet overal te vinden valt, dan kan je recht op de site Leren Ventileren. Op deze nieuwe website met nieuws en artikels kan je meer leren over ventileren in je woning. Naast de praktische tips ook diepgaande no nonsense informatie over verschillende onderwerpen: als het maar met woningventilatie te maken heeft.

Tri-Cam BVBA is Lindab Certified Installer

02/11/2013

Begin oktober 2013 werd Tri-Cam BVBA (dit is de firma achter deze site) een Lindab Certified Installer. Praktisch wilt dit zeggen dat er voldaan wordt aan een lijst met kwaliteitseisen van de firma Lindab. Het gamma onderdelen dat beschikbaar is op deze website blijft zoals steeds het meest uitgebreide op vlak van woningventilatie.

Verzendingskosten WTW's verdwijnen

11/11/2012

Naar goede gewoonte doen welk bij elke verjaardag een speciale actie. Vorig jaar was dit een korting op het ganse gamma op onze verjaardag. Dit jaar dachten we een iets blijvender cadeau te geven.

Vanaf nu zijn alle verzendingskosten op de WTW's geschrapt. Dit wit zeggen dat je geen bijkomende kosten zal krijgen bij de bestelling van een WTW op deze site. Het cadeau beperkt zich tot de WTW's, dus niet voor de regelaars of de filters voor de WTW's.

Vraaggestuurde ventilatie DucoTronic

14/10/2012

De familie van de vraaggestuurde C-systemen is uitgebreid met het Duco Comfort systeem en het DucoTronic systeem.

Veel nieuwe toestellen in EPDB

20/09/2012

Er staan heel wat toestellen met alle informatie in de nieuwste uitgave van de EPBD (PDF) - de database met alle erkende productgegevens.

Naast het maximale vermogen van het ventilatietoestel is bijvoorbeeld voor de D-systemen ook het rendement bij verschillende capaciteiten opgenomen in de tabel. Verder kan je eenvoudig zien of een toestel een automatische balansregeling heeft en welk soort bypass in het toestel aanwezig is.

Instortsysteem ComfoTube nu ook beschikbaar op Luchtwinkel.be

23/07/2012

ComfoTube biedt een alternatief voor de al gekende systemen Ventichape en Hybalans+. De flexibele kanalen hebben een (buiten)diameter van 90mm. Per kanaal kan dus zonder problemen 60 m³/h getransporteerd worden. Hou bij deze flexibele kanalen wel rekening met de drukval.

De jeugd weet hoe het moet

02/04/2012

Het bedrijf Opti-Air heeft duidelijk door dat onderhoud in een ventilatiesysteem absoluut nodig is.

Met de 3 onderhoudspakketten bieden de studenten die deze firma opgestart hebben voor hun Small Bussines Project een oplossing voor een taak die elk jaar zou moeten gedaan worden. Maak op een goedkope manier je ventilatiesysteem terug volledig in orde om zo het beste rendement te halen.

Mijnventilatie

03/03/2012

Naar aanleiding van Batibouw lanceerde Codumé een nieuwe informatieve website over woningventilatie: Mijnventilatie.info.

Op de pagina "de prijs van uw balansventilatie" kan je aan de hand van enkele parameters (laten) berekenen wat een dergelijke mechanische ventilatie met warmterecuperatie zou gaan kosten.

ComfoD 250 van J.E. Stork Air

21/07/2011

Het ComfoD 250 toestel van J.E.Stork Air is een compact toestel dat voor een comfortabele ventilatie in een kleine woning of appartement kan dienen. Bestel zeker ook het bedieningsapparaat (de 3-standenschakelaar of de afstandsbediening) mee.

Pagina's

Abonneren op Nieuws